Fönsterrengöring

Använd gatupratare & trottoarpratare i din marknadsföring

Gatupratare & trottoarpratare är en typ av skylt som ger företag ett effektivt och budgetvänligt sätt att marknadsföra sig. Med hjälp av dessa skyltar kan företagen marknadsföra såväl sig själva som sina produkter och tjänster till de potentiella kunder som passerar förbi på trottoaren eller gatan utanför företagets lokal. Dessa skyltar är ofta portabla och kan därmed enkelt flyttas runt till olika platser. Dessutom har de ytterligare fördelar – läs vidare för att få reda på vilka dessa är!

Gatupratare & trottoarpratare är synliga, kostnadseffektiva och anpassningsbara

VIlka är då fördelarna med att investera i gatupratare & trottoarpratare, kanske du undrar? Några av fördelarna med att göra detta är att dessa:

  • Är extra synliga för förbipasserande personer. En viktig fördel med denna typ av skyltar är att de är väldigt synliga. Eftersom de står utplacerade på markplan på trottoaren eller gatan är de synliga för förbipasserande personer. Därmed passar de utmärkt att användas av företag som har sina lokaler på välbesökta gator och torg. Genom att placera dessa skyltar framför företagets lokal kan man också locka in fler förbipasserande kunder till sin butik, restaurang eller liknande.
  • Ger mycket valuta för pengarna. En annan fördel med gatupratare & trottoarpratare är att dessa skyltar är kostnadseffektiva. När de jämförs med andra typer av marknadsföring, såsom radio- eller TV-reklam, är de väldigt budgetvänliga och samtidigt effektiva. Därmed får du mycket valuta för pengarna när du väljer att marknadsföra ditt företag med hjälp av sådana skyltar.
  • Mångsidiga och anpassningsbara. Skyltarna är också såväl mångsidiga som möjliga att anpassa för många olika syften. De finns nämligen att köpa i flera olika storlekar och utföranden. Därmed kan de lätt anpassas att passa just ditt företag och dess varumärke väldigt väl. Du kan också använda dem för många olika syften, såsom att marknadsföra reor, nya produkter eller särskilda evenemang och kampanjer.

Dessa skyltar passar särskilt väl för konsumentinriktade företag

Det kan kort och gott finnas goda skäl för dig och ditt företag att investera i denna typ av skyltar. Detta gäller inte minst om du driver ett mindre eller medelstort företag som säljer produkter eller tjänster vilka vänder sig till konsumenter. Då är synligheten, kostnadseffektiviteten och anpassningsbarheten hos dessa skyltar väldigt välkomna egenskaper!

Stephan Håkansson
Senaste inläggen av Stephan Håkansson (se alla)