Bygg

Så kan Roslagsglas hjälpa dig med allt inom glas

Man kan med all tydlighet säga att Roslagsglas.se kan hjälpa dig som kund med allt inom glas. Företaget har funnits sedan 1994 och har sedan dess hjälpt många kunder med deras behov inom glas, både för privat- och företagsbruk. I företagets lokaler har de dessutom både tillverkning och produktion för att kunna erbjuda korta leveranstider. Företaget är givetvis med i Glasbranschföreningen och är MTK-auktoriserade för att du som kund ska vara trygg med arbetet de utför åt dig.

Detta kan Roslagsglas erbjuda dig som kund

Roslagsglas är en seriös och ansvarsfull aktör inom glasbranschen med tusentals nöjda kunder. Dessutom kan de erbjuda sina kunder en stor variation på sina arbeten.

De erbjuder till exempel arbeten inom:

  • Fönsterbyte. Fönsterbyte är kanske ett av det första man tänker på när man tänker glasarbeten i hemmet. Och det är inte så konstigt eftersom det finns flera anledningar till att byta fönsterglasen. Du kanske behöver byta för att spara energi eller så vill du helt enkelt piffa upp i hemmet. Att du dessutom kan få glaset måttbeställt är en stor fördel hos Roslagsglas.
  • Markiser och solskydd. Tillsammans med kvalitetstillverkaren Hestra i Småland kan du få både glas och material som passar just dig och ditt hem. Det gäller både ut- och invändiga solskydd och markiser.
  • Vinkällare. Om du vill ha en egen vinkällare i hemmet finns det många fördelar med att bygga den i glas och till exempel kombinera den med vackert stål. Om du vill skärma av eller öppna upp för insyn kan du välja SmartGlass. Med det smarta glaset kan du med ett knapptryck välja hur du vill visa upp din vinsamling just där och då.
  • Dusch och bastu. En dörr eller en vägg i glas när det kommer till dusch är både exklusivt och stilrent. Det kan därför vara värt att fundera på om du vill ha en uppfräschning eller står i startgroparna för att renovera ditt badrum. Eller vad sägs om en bastu med rundat glas eller en utebastu helt i glas? På roslagsglas.se finner du mycket inspiration och vackra, häftiga och annorlunda exempel för ditt nästa projekt.
webmaster
Senaste inläggen av webmaster (se alla)